Voor iedereen die zelfstandig veilig woont, maar wel een hulpvraag, beperking of psychiatrische problematiek heeft, bieden we in Groningen en Friesland ThuisPLUS. Geen extra paar ogen dat de hele dag meekijkt, wel begeleiders waarop een cliënt terug kan vallen en die binnen een kwartier op de stoep staan als dat nodig is. Door een helpende hand te bieden, helpen we cliënten de touwtjes weer in handen te nemen en de regie over hun leven te vergroten.

De focus op gedragsverandering

We focussen met ThuisPLUS op het aanleren van nieuwe competenties en vaardigheden en gedragsverandering. Dat klinkt misschien heel specifiek, maar is eigenlijk heel breed. We kijken namelijk naar wat bij de cliënt (en zijn of haar hulpvraag) past. Waar we de één helpen met ogenschijnlijk eenvoudige huishoudelijke taken zoals strijken of boodschappen doen, helpen we een ander bij het uitpluizen van de administratie en financiën. Dit alles gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid. 

Altijd betrokken en zorg op maat

Iedere cliënt is anders en iedere hulpvraag ook. Dat zorgt er automatisch voor dat ook dat ieder traject anders is. Onze toewijding en betrokkenheid is echter overal hetzelfde. We hebben namelijk het beste met onze cliënten voor. We houden een vinger aan de pols en komen langs. Op de geplande en ongeplande, of zelfs ongevraagde, momenten. Samen werken we aan vaardigheden en dagelijkse structuur, zodat cliënten zelfredzaam en zelfstandig worden en veilig in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Benieuwd wat we voor jou (of een van je cliënten) kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.